בניטה נ' איילון חב' לביטוח בע"מ ואח'
|
ת"א בית משפט השלום ירושלים |
12146-09
11.3.2012 |
|
בפני : מרים אילני |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: עופר בניטה |
: 1. איילון חב' לביטוח בע"מ 2. עבאסי חליל 3. עיריית ירושלים 4. הפניקס הישראלי חברה לביטוח בע"מ 5. הראל חברה לביטו בע"מ 6. הייכל ראד |
| החלטה | |
החלטה
על מנת לייעל את ההליכים בתיק זה, ולנוכח העובדה כי כתב התביעה מתייחס לשלושה אירועים אשר לפחות לגבי אחד מהם אין מחלוקת כי הוא מהווה תאונת דרכים, אני מורה על מינויו של ד"ר אהוד שרצר ת.ד 12139 י-ם, כמומחה מטעם ביהמ"ש בתחום האורטופדיה.
שכרו של המומחה יעמוד על 4,000 ₪ בתוספת מע"מ והוא יועבר אל המומחה ישירות ע"י הצדדים בתוך 30 ימים, בארבעה חלקים שווים.
המומחה יעיין במסמכים הרפואיים אשר יומצאו לו על ידי בעלי הדין, יבדוק את התובע ויקבע ממצאים לגבי מצבו הרפואי עקב שלושת האירועים המתוארים בכתב התביעה והחלוקה ביניהם. כמו כן יחווה המומחה דעתו בשאלה האם הנזק שיש לתובע כתוצאה מן האירוע ביום 14.2.10 (להלן – האירוע השלישי) במידה ואכן נגרם נזק, יכול להתאים למנגנון הפגיעה המתואר בתצהיר התובע ביחס לאירוע השלישי.
4. תשומת לב המומחה והצדדים לתקנות פיצויים לנפגעי תאונות דרכים (מומחים), התשמ"ז – 1986 ובייחוד לתקנות 8, 9, 11 ו-15.
5. חוות הדעת תומצא לביהמ"ש עד ליום 1.7.12, ואולם המומחה לא יחל בעבודתו בטרם יועבר אליו מלוא שכר טרחתו.
לעיוני ביום 14.7.12.
ניתנה היום, י"ז אדר תשע"ב, 11 מרץ 2012, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|